CHiP
Dwarslöper
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Moin,
ein Freund, der genau so schlecht deutsch spricht, wie ich englisch, hat mir aus den USA einige CcC-Rezepte geschickt. Natürlich auf englisch. Traut sich jemand das zu, die zu überstzen?
Hier einmal ein Beispiel:
12 Quarts Chili
8 lbs 3632g / 128oz Beef chuck - diced OR coarsely ground is best
2 lbs 908g / 32oz Pork - cut the same, as beef
2 Onions - diced (large)
1 Garlic clove - chopped
3 tablespoons 45ml Salt
1 1/2 teaspoons 7.5ml Thyme
1 1/2 teaspoons 7.5ml Oregano
1 tablespoon 15ml Cumin, powder
6 Bay leaves
1 tablespoon 15ml Cayenne
Place all ingredients in 12 c. pot. Fill the pot half full with water, and put
on a low fire. In a large frying pan, make a very dark roux of: 2 cups corn oil
2 cups flour.
When very dark, add: 3 12oz cans tomato paste, or 6, 6 oz cans Cook very slowly
until oil starts coming up again.
Now add 20 Tablespoons chili powder Stir and cook, making a thick paste, being
careful not to burn. Add the roux mixture to the meat pot.
Simmer, stirring often, for at least 1 1/2 hours, or longer. Allow to sit until
grease rises, and skim. Reheat to serve.
Die anderen würde ich dann per PN übermitteln. Insgesamt sind es 15 Rezepte.
ein Freund, der genau so schlecht deutsch spricht, wie ich englisch, hat mir aus den USA einige CcC-Rezepte geschickt. Natürlich auf englisch. Traut sich jemand das zu, die zu überstzen?
Hier einmal ein Beispiel:
12 Quarts Chili
8 lbs 3632g / 128oz Beef chuck - diced OR coarsely ground is best
2 lbs 908g / 32oz Pork - cut the same, as beef
2 Onions - diced (large)
1 Garlic clove - chopped
3 tablespoons 45ml Salt
1 1/2 teaspoons 7.5ml Thyme
1 1/2 teaspoons 7.5ml Oregano
1 tablespoon 15ml Cumin, powder
6 Bay leaves
1 tablespoon 15ml Cayenne
Place all ingredients in 12 c. pot. Fill the pot half full with water, and put
on a low fire. In a large frying pan, make a very dark roux of: 2 cups corn oil
2 cups flour.
When very dark, add: 3 12oz cans tomato paste, or 6, 6 oz cans Cook very slowly
until oil starts coming up again.
Now add 20 Tablespoons chili powder Stir and cook, making a thick paste, being
careful not to burn. Add the roux mixture to the meat pot.
Simmer, stirring often, for at least 1 1/2 hours, or longer. Allow to sit until
grease rises, and skim. Reheat to serve.
Die anderen würde ich dann per PN übermitteln. Insgesamt sind es 15 Rezepte.